Cesta: OMA » Česko » Jihovýchod » Jihomoravský kraj » Brno » okres Brno-město » šport » park pre psov

Park pre psov, Brno

Park pre psov v Brno

V Brno sa nachádza 65 kusov park pre psov.

park pre psov inde

okres Brno-město (65x), Bystrc (11x), Královo Pole (10x), Starý Lískovec (5x), Nový Lískovec (3x), Žabovřesky (3x), Medlánky (2x), Žebětín (2x), Štýřice (2x), Řečkovice (2x), Komín (2x), Bosonohy (1x), Veveří (1x), Kohoutovice (1x)

Park pre psov, Brno:, 1 z 2

Psí škola Na Ostrově, park pre psov, Výběh pro malé psy, Výběh pro velké psy, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, Dog universal, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, KK VFU, Kynologický klub Brno Královo pole, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, Kynologický klub Bílovice nad Svitavou, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, Výběh pro psy, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, Kynologický klub Zetor Brno, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov, park pre psov

Park pre psov, Brno:, 2 z 2

park pre psov, sportoviště pro psy, park pre psov, park pre psov, park pre psov

park pre psov inde

okres Brno-město (65x), Bystrc (11x), Královo Pole (10x), Starý Lískovec (5x), Nový Lískovec (3x), Žabovřesky (3x), Medlánky (2x), Žebětín (2x), Štýřice (2x), Řečkovice (2x), Komín (2x), Bosonohy (1x), Veveří (1x), Kohoutovice (1x)
park pre psov v okres Brno-město
park pre psov v Bystrc
park pre psov v Královo Pole

Podobné, Brno:

823x ihrisko, 567x detské ihrisko, 166x športové centrum, 150x tenis, 129x futbal, 120x multi, 75x stolný tenis, 65x park pre psov, 62x basketbal, 33x plážový volejbal, 30x posilňovňa, 24x lezenie, 23x jazdenie na koni, 21x boules, 21x atletika, 18x plávanie, 17x motorky, 16x štadión, 12x šach, 12x bejzbal, 12x skejtbord, 9x bicyklovanie, 8x tanec, 8x mini-golf, 7x dostihy, 7x hokej, 6x kolky, 5x klzisko, 4x tobogán, 4x biliard, 4x streľba, 4x gymnastika, 3x golfové ihrisko, 3x lukostreľba, 2x lyžovanie, 2x veslovanie, 2x rugby, 2x golf, 1x kanoe, 1x potápanie
Hľadáme park-pre-psov, OSM tagy: leisure = 'dog_park'.
Park pre psov, Brno

Viac o nás

Podpor projekt OMA:

QR kód na túto stránku brno.oma.sk sport park-pre-psov

Spojte sa s nami na facebooku, zdieľajte túto stránku na Facebooku, na Twittri, alebo umiestnite odkaz na svoju stránku.

Ale hlavne doplňte dáta do Openstreetmap, články do wikipédie, ...

Zdroj dát

Mapové údaje pochádzajú z www.OpenStreetMap.org, databáza je prístupná pod licenciou ODbL. OMA logoMapový podklad vytvára a aktualizuje Freemap Slovakia (www.freemap.sk), šíriteľný pod licenciou CC-BY-SA. Fotky sme čerpali z galérie portálu freemap.sk, autori fotiek sú uvedení pri jednotlivých fotkách a sú šíriteľné pod licenciou CC a z wikipédie. Výškový profil trás čerpáme z SRTM. Niečo vám chýba? Pridajte to. Sme radi, že tvoríte slobodnú wiki mapu sveta.